Вечеря-изненада на свещи, разкошен букет или собственоръчно написано  любовно писмо:

...
Вечеря-изненада на свещи, разкошен букет или собственоръчно написано  любовно писмо:
Коментари Харесай

Тези 3 зодии са непоправими романтици

Вечеря-изненада на свещи, луксозен букет или собственоръчно написано  любовно писмо: тези знаци сигурно ще ви предложат доста романтика!

Телец

Каква изненада! Съвсем не сме очаквали от прагматичния Телец да има сантиментална жила. Но в реалност той е същински романтик! Открие ли един път точния партньор           , Телецът обича да го глези по всички правила на изкуството.  Телците непрестанно измислят способи по какъв начин да зарадват своето богатство. При това постоянно се преценяват с усета и желанията на половинката си. Водят я на вечеря в обичания й ресторант или й вършат дребни благи подаръчета.

Рак

За Рака, в противен случай, напълно не ни учудва, че попада измежду романтиците. Раците са любвеобилни сътрудници, които постоянно подценяват себе си и даже се жертват, с цел да угодят на обичания човек. Когато са влюбени, Раците обсипват обекта на нежните си усеща с внимание и дребни жестове: например  изобилна закуска в леглото или излет-изненада през почивните дни. Тези мигове съживяват необикновено връзката, а с един Рак до вас в никакъв случай няма да ви е скучно!

Лъв

Лъвовете минават за най-големите романтици измежду зодиите. Чувстват се извънредно уютно в една дълга връзка, като вършат всичко допустимо да я заздравят. Този сензитивен знак обича за глези колегата си и да му доставя наслада. Който живее с Лъв, може да се любува на прелестни сантиментални моменти, изпълнени с доста пристрастеност!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР